Videoproduksjon

Videoproduksjon er i utgangspunktet hele prosessen med å lage video. Enten det er en kortfilm, en film i full lengde. Enter det er en markedsføringsvideo, TV-reklame, musikkvideo eller annen type film, kan prosessen variere litt med detaljene, men den generelle prosessen er i utgangspunktet den samme. Den grunnleggende prosessen kan deles inn i tre underkategorier.

Book et gratis møte med oss for å sammen diskutere din idé!

  •  

De tre hovedstadiene i videoproduksjon

  1. Pre-produksjon

Dette er planleggingsfasen. Det blir ikke tatt opp under denne prosessen, bare forberedelse.

  • En idé blir dannet
  • Manuset er skrevet
  • Rollelisten er valgt
  • Medlemmene av lyd- og videomannskapet velges

 Videomarkedsføring

Det er mange virksomheter som tilbyr videoproduksjon som tjeneste. Dette gjør det mulig for selskaper og enkeltpersoner som ikke har noen filmopplevelse å lage markedsføring-  eller andre forretningsrelaterte videoer for å forbedre bedriftens “image” og vise frem sine produkter og tjenester. For at videoproduksjon skal lykkes, må det være mye mer bak enn bare en person med et kamera. Videoen må målrettes og distribueres riktig, ellers vil videoen bare nå et lite antall potensielle kunder. En video som beskriver en generell oversikt over produktene og / eller tjenestene dine er flott hvis du har en utestående nisje, men hvis du har høy konkurranse, må videoen din vise den potensielle kunden hvorfor de skal velge deres bedrift framfor konkurrentens. Av denne grunn kan du oppnå bedre resultater ved å lage flere korte videoer, hvor hver er målrettet mot en bestemt demografi. Videoene kan deretter distribueres gjennom de riktige plattformene for å nå maksimalt antall personer som kan være interessert i bedriftens tjenester.Produktvideo

En produktvideo er en forklaringsvideo som effektivt demonstrerer fordelene med et produkt. Produktvideoer fokuserer gjerne på produktets funksjoner, samt  hvordan produktet lindrer smertepunktene til kundene som skal bruke dem. En demo-video øker konverteringsfrekvensen ved å gi en kreativ og engasjerende historie som demonstrerer hvordan produktet fungerer i den virkelige verden, og hva slags innvirkning dette har. Ved å bruke storytelling og metaforer kan en produktvideo skape et bedre varig inntrykk i forbrukerens hode, slik at produktfunksjonene i større grad oppleves, enn å kun bli forklart.