Videomarkedsføring

Alt er organisert som forberedelse til innspillingsprosessen. Lokasjoner er valgt, manus redigeres og revideres om nødvendig, og en oversikt over hele opptaksprosessen utarbeides. Riktig belysning for hver scene er avgjørende. Sollys og kunstig belysning blander seg ofte ikke, så tid på dagen, værforhold og plassering for hver scene bør også velges nøye.

  1. Produksjon

Når alle rollebesetningene er satt, og manuset er redigert og godkjent, kan den faktiske produksjonsprosessen starte. Mannskaps- og rollebesetningen reiser alle til hvert sted, og hver scene blir filmet til den er tilfredsstillende. Så vil alle flytte til neste scene. Denne prosessen gjentas til hver scene i filmen er spilt inn. Når hver scene er skutt skikkelig, er det på tide å gå videre til neste fase av etter- / postproduksjon.

  1. Etter- / Post produksjon

Etterproduksjon dekker alle handlinger som utføres etter at den faktiske innspillingen av filmen er fullført. Dette inkluderer å slå sammen hver scene, synkronisere lyd og video, redigere lyd og video og legge til spesialeffekter.

  • Book et gratis møte med oss for å diskutere potensiell avtale

    Fyll ut skjemaet for å komme i gang.

  •  

Leave a Reply