GRATIS SEO-workshop

Vil du få en bedre oversikt over hvordan du kan oppnå bedre resultater med bruk av SEO? 

Vi kan hjelpe deg!

Denne workshopen fokuserer på praktiske utfordringer som bedriften og teamet har når det kommer til å implementere metoder eller forbedre SEO. I denne 1 times workshopen vil vi fokusere på nøkkelutfordringene deres, samt gi dere verdifull kostnadsfri rådgivning for å holde en fokusert og verdifull workshop. Våre konsulenter vil legge til rette for denne workshopen med praktisk erfaring, verktøy, teknikker og handlingsfremmende tiltak for deres utfordringer, enten det er å starte, implementere, revitalisere eller optimalisere deres SEO.

Objektivene

På slutten av denne workshopen vil dere kunne:

  • Forstå fordelene og nøkkelelementene til den valgte metoden eller løsning på de viktigeste utfordringene.
  • Forstå implikasjonen av de definerte nøkkelutfordringene deres knyttet til SEO.
  • Utføre en enkel, tydelig og definert handlingsplan for å løse de forhåndsdefinerte utfordringene.

Hvilken tilnærming vil denne SEO-workshopen bruke?

Vår søkemotoroptimaliseringsworkshop er designet som en 1 times workshop. I løpet av denne vil dere lære de grunnleggende årsakene til de sentrale utfordringene knyttet til SEO. Hvordan overvinne disse utfordringene og hvilke konsekvenser du kan møte hvis det ikke blir utbedret og tatt tak i.

Innenfor SEO-workshopen vil de viktigste utfordringene bli metodisk tilnærmet og brutt ned i konkrete løsninger som kan tas tilbake for beslutningsprosessen eller for direkte implementering.

Inntaksprosess

Denne SEO-workshopen er for alle bedrifter som vi mener er potensielle kunder. Alle som ønsker å rangere høyere på Google og få flere organiske leads, er i utgangspunktet velkommen til å delta på søkemotoptimaliseringsworkshop. Vi vil allikevel manuelt gå gjennom alle henvendelser i forkant av workshop blir satt opp.

Enten du er leder, markedssjef, digital markedsfører, SEO-spesialist, eller lignende vil vi gjerne gjennom denne søkemotoroptimaliseringsworkshopen bidra til bedre forståelse av dagens situasjon. Og hvordan den kan optimaliseres.

Hva får jeg fra denne workshopen?

  • Analyse av deres nettsted (on-page), med status og forbedringspotensiale.
  • Gjennomgang av deres nåværende rangering, samt konkurrentenes posisjon.
  • Se på volum og vanskelighetsgrad på deres viktigste nøkkelord.
  • Lage en grundig og gjennomførbar plan for hvordan dere skal kunne ta i bruk SEO for å komme på toppen av søkemotorer.

Hvem er vi?

Lars Christian Thune

Lars Christian har mange års erfaring med digitalt salg og markedsføring. Han har gjennom sin karriere jobbet med aktører som Bavaria båt, Get Accept, Asker Næringsforening, Aktiv og Nordvik Eiendomsmegling, for å nevne noen. Lars har bred erfaring innen områder som markedspenetrasjon, utvikling av markedsstrategier, dataanalyse og forretningsutvikling. Med metodikker innen automatisering, leadsgenerering, digitalt salg, optimalisering av systemer og strategiarbeid innen markedsføring, vet han nøyaktig hvordan han skal hjelpe selskaper med å vokse og bygge sterke merkevarer.

Påmelding