De tre hovedstadiene i videoproduksjon

Mange bransjer kan dra nytte av produktvideo

Enten bedrifter har en vare å markedsføre eller en ny programvare som treffer markedet, kan produktvideoer være et effektivt verktøy. Bedrifter med kompliserte produkter kan bruke video for å gjøre plattformer enklere å forstå. Bedrifter med et stort antall produkter kan produsere en serie med merkevarevideoer når de kommer ut med noe nytt.

Videoredigering

Videoredigering er prosessen med å manipulere og omorganisere videobilder for å skape et nytt verk. Redigering anses vanligvis å være en del av prosessen etter produksjon – andre oppgaver etter produksjon inkluderer tittel, fargekorrigering, lydblanding, etc. 

Målene for redigering

Det er mange grunner til å redigere en video, og redigeringsmetoden vil avhenge av ønsket resultat. Før du starter, må du klart definere redigeringsmålene dine, som kan omfatte noe av det følgende:

Fjern uønskede opptak

Dette er den enkleste og vanligste oppgaven i redigering. Mange videoer kan forbedres dramatisk ved å bare kvitte seg med feil eller uønskede biter.

Velg det beste opptaket

Det er vanlig å skyte mye mer opptak enn du faktisk trenger, og velge bare det beste materialet for den endelige redigeringen. Ofte vil du skyte flere versjoner av et opptak og velge det beste når du redigerer.

Lag en flyt

De fleste videoer tjener et formål som å fortelle en historie eller gi informasjon. Redigering er et viktig skritt for å sikre at videoen “flyter” på en måte som oppnår nettopp dette målet.

Legg til effekter, grafikk, musikk osv

Dette er ofte den store “wow”-delen av redigeringen. Du kan forbedre de fleste videoer (og ha det gøy) ved å legge til ekstra elementer.

Endre stilen, tempoet eller stemningen til videoen

En god redaktør vil kunne lage subtile stemningsanvisninger i en video. Teknikker som stemningsmusikk og visuelle effekter kan påvirke hvordan publikum vil reagere.

Gi videoen en bestemt “vinkel”

Videoen kan skreddersys for å støtte et bestemt synspunkt, formidle en melding eller tjene en agenda.

  • Book et gratis møte med oss for å diskutere potensiell avtale

    Fyll ut skjemaet for å komme i gang.

  •